Ovo su poze koje djevojke najviše mrze

Sudeći po mišljenju djevojaka, muškarci čitav svoj život provode u velikoj zabludi kada je seks u pitanju. Naime, ovo su poze koje muškarci obožavaju, ali ih djevojke preziru jer u njima ne mogu doživjeti orgazam.

1. Dogi poza

Ova poza može biti veoma bolna. U ovoj pozi muškarac može ostvariti dublju penetraciju koja vrlo često može da nanese više bola nego uživanja, pogotovo ako u potpunosti izvlači penis tokom penetracije jer tako djevojka ne može da ostvari punu lubrikaciju.

Pritom, za mnoge djevojke ova poza nije dovoljno intimna.

Iako malo grublji seks može biti super, ako su oba partnera za to, većina pripadnica ljepšeg spola traži veću povezanost sa muškarcem tokom seksa.

I dok muškarac uživa u njenom tijelu kada je na sve četiri, pogled na zaglavlje kreveta djevojkama uopće nije toliko seksi.

2. Djevojka na vrhu

Ključna stvar zbog koje djevojke ne vole ovu pozu je nesigurnost.

Mnoge od njih se brinu kako će njihov stomak ili grudi izgledati muškarcu čiji pogled je uperen ravno ka njima.

Naravno, najveći broj muškaraca će misliti da tijelo djevojke sa kojom imaju seks izgleda fenomenalno, ali i najmanja sumnja u svoj izgled djevojci može potpuno pokvariti seksualno uživanje.

3. Obrnuta kaubojka

Većina djevojaka ima ozbiljnih problema da dođe do orgazma u ovoj pozi.

Ova poza izgleda potpuno seksi i uzbudljivo, ali kada muškarac proba da uđe u nju, stvari možda neće biti toliko savršene koliko mislimo.

Najveći krivac za ovo je zakrivljenost penisa koja se ne podudara sa uglom njene vagine.

Svaki put kada se penis nakrivi u korijenu, to djevojci stvara nelagodu, a za muškarca može biti opasno – drugim riječima, može doći do preloma!

4. Misionarska poza

Iako mnogi misle da je ova poza idealna, pogodtovo za nešto manje obdarene muškarce, djevojke o njoj imaju sasvim drugačije mišljenje.

Muškarac u ovoj pozi jako teško može pogoditi sva prava mjesta, a u slučaju da je njegov ponos manji od prosjeka, ova poza će to i te kako naglasiti.

5. Poza 69

Najveći problem djevojkama u ovoj pozi predstavlja koncentracija, jer im je jako teško da se fokusiraju na primanje zadovoljstva u trenutku kada moraju i da ga pruže.

A dostizanje orgazma u velikoj mjeri uvjetovano je njenom opuštenošću.

Izvor: 24sata.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)